Minust

Olen vabakutseline kunstnik ja alustanud oma karjääri graafilise disaineri ja ettevõtjana. Armastan väljendada oma loovust erinevate kunstivormide kaudu. Siin lehel näete minu maalitud maale, graafilise disaini töid. Samuti on võimalus tutvuda  taaskasutatavatest materjalidest valmistatud sisustuselementidega – mis on minu ja mu koostööpartneri ühine looming: MaDesign.

Minu kunst on eksperimentaalne ja mitmekesine. Mulle meeldib väljendada oma loovust erinevate meediumite kaudu: maalides, fotograafias, digitaalses kunstis ja sisustuselementide loomises. Minu eesmärk on luua teoseid, mis eristuvad. 

Maalides leian rõõmu värvidest, kujunditest ning kompositsioonidest.

Olen alati tundnud sügavat huvi maalimise vastu, kuna see võimaldab mul väljendada oma loomingulist külge ja sukelduda kunstiliste väljendusviiside rikkalikku maailma.

Minu armastus kunsti vastu viis mind ülikooli, kus õppisin graafilist disaini. Seal süvendasin oma teadmisi ja oskusi visuaalse kommunikatsiooni ning esteetika valdkonnas.

Olen end täiendanud mitmete maalikursuste kaudu, mis on aidanud mul avastada uusi tehnikaid ja arendada oma loovust veelgi.

Lisaks kunstilisele tegevusele olen alati tundnud huvi ettevõtluse vastu. Ettevõtluse alustalad ja sellega alustamine on minu jaoks olnud oluline osa isiklikust ja professionaalsest arengust. Olen õppinud, kuidas üles ehitada ja juhtida oma ettevõtet, alates äriplaani koostamisest kuni turundusstrateegiate väljatöötamiseni. Ettevõtlus on pakkunud mulle võimaluse oma kirge ja loomingulisust ellu viia ning jagada seda laiemale publikule.

 

Minu eesmärk on luua kunsti, mis inspireerib, rõõmustab ja loob emotsionaalseid elamusi. Olen avatud uutele väljakutsetele ja põnevale koostööle erinevates kunstiprojektides.